headd

sep2

predd    SPORTSKO TURISTIČKI KOMPLEKS KRUPAC

Krupačko jezero, najveće kontinentalno kupalište u Crnoj Gori sa čistom vodom, uređenom plažom i pratećim mobilijarom koje ga čini privlačnim posebno u ljetnjim mjesecima, nalazi se u prigradskom dijelu grada Nikšića. U svojoj ugostiteljskoj ponudi Krupac - Mont nudi dva ugostiteljska objekta:
Restoran Plaža - restoran nacionalne i mediteranske kuhinje koji radi tokom cijele godine. Restoran Plaža je zaštitni znak gastronomske ponude kako samog Nikšića tako i cijelog regiona. Ukusan i maštovit meni, autentičan, ugodan ambijent s predivnim pogledom na samo jezero, ovaj prostor čini idealnim kako za intimne trenutke tako i za porodične i poslovne događaje.
Ski bar - uređen je sa puno ukusa, uz samo jezero u mediteranskom stilu i sa dosta detalja koji ovaj plažni bar čine specifičnim i pretvaraju ga veoma lako u noćni klub. «Ski Bar» je pravo mjesto za popodnevno opuštanje ali i jutarnju kafu, a prije svega za bijeg od svakodnevne buke i gužve.
Zbog pogodnog položaja i prijatne klime na Krupcu možete uživati tokom cijele godine. Svakog ljeta se organizuje škola plivanja, jedrenja, vaterpola, ronjenja i weak board-a.

1

www.krupacmont.com

2

Krupac Mont

3

krupac.tsk

4

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

5

+382 68 040 707

krupac  04A2065 separator full2
 04A2071