headd

sep2

Tehnopolis logo png 012
Tehnopolis spolja
separator full2
 MG 5705

predd    IPC Tehnopolis

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis pruža podršku razvoju poslovnih ideja obezbjeđujući usluge mentoringa, konsaltinga, obuka, organizacije događaja, korišćenja coworking prostora i sala za sastanke. Tehnopolis predstavlja mjesto na kojem možete pronaći sve potrebne informacije o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa i mogućnostima pribavljanja finansijskih sredstava. Naš osnovni cilj je da uspostavimo intenzivniju saradnju između naučne zajednice i privrede, promocijom i razvojem preduzetništva, te osnivanjem novih i razvojem postojećih preduzeća na lokalnom i regionalnom nivou.Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis pruža podršku razvoju poslovnih ideja obezbjeđujući usluge mentoringa, konsaltinga, obuka, organizacije događaja, korišćenja coworking prostora i sala za sastanke. Tehnopolis predstavlja mjesto na kojem možete pronaći sve potrebne informacije o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa i mogućnostima pribavljanja finansijskih sredstava. Naš osnovni cilj je da uspostavimo intenzivniju saradnju između naučne zajednice i privrede, promocijom i razvojem preduzetništva, te osnivanjem novih i razvojem postojećih preduzeća na lokalnom i regionalnom nivou.
Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga u kreativnom radnom okruženju stvaramo pogodne uslove za razvoj mladih preduzetnika u početnoj, osjetljivoj fazi razvoja.
Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis obezbjeđuje prijatan prostor za rad namijenjen stanarima biznis inkubatora, timovima s poslovnim idejama, startapovima, IT preduzećima i ekspertima, studentima, freelancerima, kao i svim osobama koje žele da ostvare poslovne kontakte, dobiju mentorsku podršku i postanu dio biznis zajednice.

1

www.tehnopolis.me

2

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis

3

ipctehnopolis

4

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

5

+382 40 280 431